PERSHENDETJE

Post# A292 · TIRANE , Tiranë, Shqipëri

JAM 50 VJEC AKTIV SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRAN MODERN DUA DJEM PASIV 25 VJEC DERI 38 VJEC NE TIRAN JO NGA RETHET ME VENDE SE UNE NUK KAM ME PELQEJN DHE DJEMET NGA KOSOVA QE RINE KETU DHE ATA QE VISHEN SI FEMRA DHE TA QE DUAN TRESHE DMTH BURI ESHTE PASIV DHE DO TRESHE ME GRUAN E TIJ JAM PER LIDHJE SEKRETE TE GJATE TE BUKUR JO AVENTURA BENI SMS NE DARK FATMIRMUSABELLI711@GMAIL.COM » JU PRES POSTOJENI JU LUTEM DHE TA LEXOJN SE SHQIP KAM SHKRUAR

Kontakto këtë Publikues

Ky person mund të kontaktohet për për qëllime reklamimi.

Përgjigju tek
fatmirmusabelli711@gmail.com