Djal Bsx AKTIV

Post# A284 · Belgjik Shqiperi , Tiranë, Shqipëri

Jam nje djal 33 vi aktiv mashkullor dhe teper i mire
Kerkoj nje djal te pashem te formulare apo palestruat me mire si ato te nderqyrjes se shpesh. Te jet pasiv. Jam diskret dhe kerkoj po te njejte persona. Jam me pushime ne Shqiperi .

Kontakto këtë Publikues

Ky person mund të kontaktohet për për qëllime reklamimi.

Maksimumi madhësië skedarit: 200KB
Vendos kodin e treguar më lart (pa hapërsira)