DJEMTE KERKOJN Djem

Post# A246 · TIRANE , Tiranë, Shqipëri

JAME 52 VJEC AKTIV SIMPATIK RITUR NE TIRANE DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA MOSHA 24 VJEC DERI NE 35 VJEC NE TIRANE TE JENI ME VENDE SE UNE NUK KAME TE NJIHEMI TAKOHEMI DHE JAME PER LIDHJE SEKRETE PA INTERESA JO PER LEKE SE DASHURIA NUK NJEH MOSHE PER ATA QE DIN TE DASHUROJN JO PER ATA DJEM QE DUAN AVENTURA BENI MESAXHE NE EMAILIN TIM FATMIR MUSABELLI711 @ GMAIL.COM POSTOJENI JU LUTEMI

Kontakto këtë Publikues

Ky person mund të kontaktohet për për qëllime reklamimi.

Përgjigju tek
fatmirmusabelli711@gmail.com