Djemte kerkojne Djem

PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAM 52 VJEC AKTIV SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRANE DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA MOSHA 25 VJEC DERI 35 VJEC NE TIRAN TE JENI ME VENDE SE UNE NUK KAM JAM SEKRETE DHE DUA NJE LIDHJE SEKRETE PA INTERESA ME JU PER NJE LIDHJE TE GJATE DHE TE BUKUR DASHURIA NU...