Vajzat kerkojne Vajza

Kerkoj nje vajze lesbike Personale / Vajzat kerkojne Vajza · Tirane, Tiranë
Ky mesazh I drejtohet asaj vajze lesbike femerore te shkolluar te pa deklaruar ( mosha 25-32) qe kerkon qe mos te ekspozoje orientimin e saj,njekohesisht mos te kete presione nga familja apo shoqeria.Une jam mashkull me orientim homosexual I shkolluar dhe...