PERSHENDETJE

Post# A272 · TIRANE , Tiranë, Shqipëri

JAME 52 VJEC BEQAR SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRAN MODERN DUA TE NJIHEM ME ZONJA QE NDIHEN TE VETMURA OSE ME ZONJA QE JANE TE NDARA DHE ME ZONJA QE NUK NDJEJN DASHURIN E BASHKORTIT ME TE JENE NE TIRANE NGA MOSHA 38 VJEC DERI 49 VJEC PER LIDHJE SEKRETE DHE TE BUKUR BENI SMS NE VIBER WATSAP CELUAR BENI ZILE SE JU MARE UNE JO ME PRIVAT SE KAM BLLOKUAR DHE MOS BINI KOT SE NUK HAPET 0693175992 POSTOJENI JU LUTEM

Kontakto këtë Publikues

Ky person mund të kontaktohet për për qëllime reklamimi.

Përgjigju tek
(Privat)