Djemte kerkojne Vajza

PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Vajza · TIRANE , Tiranë
JAME 52 VJEC BEQAR SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRAN MODERN DUA TE NJIHEM ME ZONJA QE NDIHEN TE VETMURA OSE ME ZONJA QE JANE TE NDARA DHE ME ZONJA QE NUK NDJEJN DASHURIN E BASHKORTIT ME TE JENE NE TIRANE NGA MOSHA 38 VJEC DERI 49 VJEC PER LIDHJE SEKRETE DHE...