Personale

PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAM 52 VJEC AKTIV SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRANE DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA MOSHA 25 VJEC DERI 35 VJEC NE TIRAN TE JENI ME VENDE SE UNE NUK KAM JAM SEKRETE DHE DUA NJE LIDHJE SEKRETE PA INTERESA ME JU PER NJE LIDHJE TE GJATE DHE TE BUKUR DASHURIA NU...
PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Vajza · TIRANE , Tiranë
JAME 52 VJEC BEQAR SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRAN MODERN DUA TE NJIHEM ME ZONJA QE NDIHEN TE VETMURA OSE ME ZONJA QE JANE TE NDARA DHE ME ZONJA QE NUK NDJEJN DASHURIN E BASHKORTIT ME TE JENE NE TIRANE NGA MOSHA 38 VJEC DERI 49 VJEC PER LIDHJE SEKRETE DHE...