Fotografia dhe Video

Nikon D810 36.3 MP Digital SLR Camera Shitje Blerje Sendesh / Fotografia dhe Video · Kolonjë
Canon EOS 5D Mark III 22.3 MP Digital SLR Camera,Flash,Grip,3Lens,WiFi, Monopod,TRIPOD, LENSES, FLASH CANON BRAND BATTERY GRIP NEW Canon EOS 5D Mark IV 30.4 MP Digital SLR Camera W/3 CanonEFLens,W2.4GHZ,Mic EF75-300USM,MONOPOD + 2.4GHZ REMOTE, LENS...