Lajmerime Falas:
Home / Shitje Blerje Sendesh / Audio / TV / Elektronika

Audio / TV / Elektronika

 
Titulli
Mart, 06 Djetor, 2016
Android Box me Tring dhe Digitalb&Sky sport (Durres, Durres) Mini M8S II & A95X Smart TV Box Amlogic S905X quad-core CPU system: 64bit Android 6.0 Rom
8gb-GB ram Suport SD up to 32GB I programuar me Tring&Digitalb,Supersport&TringSport Sky
Sport Italia,mediaset premium sport/ Sky Sport UK/Sky sp...