Rrobat / Bizhuteri

Shitet biznesi Shitje Blerje Sendesh / Rrobat / Bizhuteri · Durres, Tiranë
Shitet biznesi. Gur natyral dhe argjend. Per me shume informacion telefononi 0692080780.