Dyqane / Toka

Shitet dyqan 22 m² Apartamente dhe Dyqane / Dyqane / Toka · Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht, Tirane, Tiranë
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket. Sipërfaqja 22 m², me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita. I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, wc, aparat i brendshëm ...
Shitet dyqan 22 m² Apartamente dhe Dyqane / Dyqane / Toka · Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht, Tirane, Tiranë
Shitet biznesi. Gur natyral dhe argjend. Per me shume informacion telefononi 0692080780.
Shitet dyqan 22 m² Apartamente dhe Dyqane / Dyqane / Toka · Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht, Tirane, Tiranë
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket. Sipërfaqja 22 m², me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita. I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, wc, aparat i brendshëm ...
Shitet dyqan 22 m² Apartamente dhe Dyqane / Dyqane / Toka · Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht, Tirane, Tiranë
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket. Sipërfaqja 22 m², me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita. I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, wc, aparat i brendshë...
Shitet dyqan 22 m² Apartamente dhe Dyqane / Dyqane / Toka · Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht, Tirane, Tiranë
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket. Sipërfaqja 22 m², me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita. I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, wc, aparat i brendshëm ...
Shitet dyqan 22 m² Apartamente dhe Dyqane / Dyqane / Toka · Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht, Tirane, Tiranë
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket. Sipërfaqja 22 m², me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita. I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, wc, aparat i brendshëm ...
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit Apartamente dhe Dyqane / Dyqane / Toka · Rr. 3 Deshmoret, Yzberisht, Tirane, Tiranë
Shitet dyqan në zonën e Yzberishtit, Pallati Pitagora, përballë Hipomarket. Sipërfaqja 22 m², me certifikatë pronësie, me libreza ujë dhe drita. I pajisur me qepen elektrik, strehë, grila të brendshme, vetratë xhami, wc, aparat i brendshëm ...