Apartament me Qera

Shtepi me qera 1+1 Apartamente dhe Dyqane / Apartament me Qera · Tirane. Rruga irfan tomini. Prane karburant kastr , Tiranë
Shtepi me qera 1+1. Rruga irfan tomini,prane karburant kastrati. Pjeserisht e mobiluar. Cmimi 25000 leke. I diskutueshem. Nr tel 0676960186