Shes Apartament

FORSALE Apartamente dhe Dyqane / Shes Apartament · UNAZA_e_RE_Tirane, Tiranë
Apartament 2+1, siperfaqja 125 m2 Apartament 2+1, siperfaqja 142 m2
#FORSALE Apartamente dhe Dyqane / Shes Apartament · #Bulevardi_Blu_Kamez, Tiranë
ADA PROJEKT&CO: Apartament 2+1, siperfaqja 98 m2 Apartament 2+1, siperfaqja 103 m2 Apartament 2+1, siperfaqja 110 m2 Apartament 3+1, siperfaqja 143 m2 Apartament 1+ 1, siperfaqja 59 m2 Cmimi 420 - 450 Euro/m2.
#FOR_SALE & #FOR_RENT Apartamente dhe Dyqane / Shes Apartament · KAMEZ,BULEVARDI BLU, Tiranë
ANA CENTER OFRON: Dyqan me siperfaqe 40 m2 Dyqan me siperfaqe 70 m2 Dyqan me siperfaqe 90 m2 Dyqan me siperfaqe 150 m2 Dyqan me siperfaqe 250 m2. Dyqan me siperfaqe 400 m2. Te gjitha ambjentet jane pjese e qendres tregtare ANA CENTER. Te pershta...
#FORSALE Apartamente dhe Dyqane / Shes Apartament · UNAZA E RE,TIRANE, Tiranë
Ana Konstruksion Sh.p.k OFRON: Dyqan me siperfaqe 60 m2 Dyqan me siperfaqe 380 m2.