Djemte kerkojne Djem

DJEMTE KERKOJN Djem Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAME 52 VJEC AKTIV SIMPATIK RITUR NE TIRANE DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA MOSHA 24 VJEC DERI NE 35 VJEC NE TIRANE TE JENI ME VENDE SE UNE NUK KAME TE NJIHEMI TAKOHEMI DHE JAME PER LIDHJE SEKRETE PA INTERESA JO PER LEKE SE DASHURIA NUK NJEH MOSHE PER ATA...
PERSHNDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
nje gje dua ti them djemve pasiv qe kam bere postimin une nuk kam makin as vend
PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAM 52 VJEC AKTIV SIMPATIK RITUR NE TIRANE DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA 24 VJEC DERI 35 VJEC NE TIRANE TE JEN ME VENDE SE UNE NUK KAM TE NJIHEMI TAKOHEMI DHE JAM PER LIDHJE SEKRETE PA INTERESA JO PER LEKE SE DASHURIA NUK NJEH MOSHE PER ATA QE DINE TE D...
DJEMTE KERKOJN Djem Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAME 52 VJEC AKTIV RITUR NE TIRANE DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA MOSHA 20 VJEC DERI 35 VJEC NE TIRANE TE JENI ME VENDE SE UNE NUK KAME TE NJIHEMI TAKOHEMI DHE JAM PER LIDHJE SEKRETE PA INTERESA DASHURIA NUK NJEH MOSHE PER ATA QE DINE TE DASHUROJN JO PER...
Jam pasiv Personale / Djemte kerkojne Djem · Tirane, Tiranë
Jam pasiv 37 vjec nga tirana familjar kerkoj nje aktiv serioz jo me shume se 40 vjec sms ne 0689028829
PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAME 52 VJEC SIMPATIK RITUR NE TIRAN DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA MOSHA 25 VJEC DERI 35 VJEC NE TIRANE TE JENE ME VENDE SE UNE NUK KAME ME PELQEJN DHE QE VISHEN SI FEMRA NUK E KAM PER TE GJITHE TE NJIHEMI TAKOHEMI DHE JAM PER LIDHJE SEKRETE PA INTERE...
PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAME 51 VJEC AKTIV SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRAN DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV OSE TE MARTUAR PASIV NGA MOSHA 25 VJEC DERI NE 37 VJEC TE JENI ME VENDE SE UNE NUK KAM TE NJIHEMI TAKOHEMI DHE JAM PER LIDHJE SEKRETE PA INTERESA DASHURIA NUK NJEH MOSHE PER AT...
PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
JAME 52 VJEC AKTIV SERIOZ SIMPATIK RITUR NE TIRANE MODERN DUA TE NJIHEM ME DJEM PASIV NGA 20 VJEC DERI 36 VJEC NE TIRANE TE JENI ME VENDE SE UNE NUK KAME TE NJIHEMI TAKOHEMI DHE JAM PER LIDHJE SEKRETE PA INTERESA DASHURIA NUK NJEH MOSHE PER TA CFAR ESHTE ...
Kerkoj Aktiv Personale / Djemte kerkojne Djem · Tirane, Tiranë
Pershendetje, jam 20 vjec pasiv. Kerkoj aktiva serioz qe kane vend. Cdo gje sekret. Me shkruani per me shume.
akt pas Personale / Djemte kerkojne Djem · vlore, Vlorë
prsh jam akt pas i paster me trup super per cdo fantazi pranoj dhe cifte
Kerkoj f m sekret Personale / Djemte kerkojne Djem · Durres, Durrës
Fm kush ka deshire vetem sekret per me shum kontakto. Jam m 43 vjec
PERSHENDETJE Personale / Djemte kerkojne Djem · TIRANE , Tiranë
DY LLAFE JAM 51 VJEC SIMPATIK RITUR NE TIRAN MODERN DUA DJEM PASIV OSE GAY OSE TE MARTUAR NGA MOSHA 26 VJEC DERI 36 VJEC ME VEND TE MARTUARIT ME PELQEJN EDHE PER TRESHE ME ZONJAT E TYRE OSE ATA QE E KANE PER HERE TE PARE PER LIDHJE SEKRETE DHE NE FSHEHTE...